HOME   Japanese    

Kumamoto University Repository System >
Technology >
Bulletin Paper (Technology) >

 

Files in This Item:

File Description SizeFormat
EK0049_135-145.pdf925KbAdobe PDFView/Open
Title :生コンスラッジの有効利用に関する実験的研究 : スラッジ結合材の基礎的性状
Authors :佐々貴, 敬
村上, 聖
三井, 宜之
上杉, 英之
橋爪, 宏幸
Issue Date :16-Dec-2000
Citation jtitle :熊本大学工学部研究報告
vol. :49
no. :2
start page :135
end page :145
Abstract :本研究では、簡易脱水による含水率の比較的に大きなスラッジケーキと高炉スラグ微粉末を混合した結合材の基礎性状について実験的検討を行った。
Type Local :紀要論文
ISSN :00235296
Publisher :熊本大学
URI :http://hdl.handle.net/2298/19159
Appears in Collections:Bulletin Paper (Technology)
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2298/19159